Mitropolitul Muntenegrului: NATO este Al Patrulea Reich

Postat la 02 iulie 2013 57 afişări

Mitropolitul Muntenegrului, Înaltpreasfinţitul Amfilohie, a declarat că NATO este un "Al Patrulea Reich", iar Europa este "tiranică", relatează agenţia sârbă de ştiri Tanjug, citată de B92 în pagina electronică de luni.

Mitropolitul Muntenegrului: NATO este Al Patrulea Reich

 Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Sârbe (SPC) consideră că NATO reprezintă "o continuare a fascimului şi o dorinţă de a conduce întreaga lume", relatează B92. El apreciază că este bine că Muntenegru s-a aliat "cu Europa", dar nici într-un caz nu ar trebui să devină "o parte din NATO".

"Care este raţiunea de a fi a NATO? Ce este NATO, dacă nu Al Patrulea Reich? Ce este, dacă nu o continuare a fascimului şi o dorinţă de a conduce întreaga lume", a spus Înaltpreasfinţitul Amfilohije în timpul unei ceremonii de sfinţire a unei biserici renovate din oraşul Kolasin (nordul Muntenegrului).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mitropolitul-muntenegrului-nato-este-al-patrulea-reich-11068577
11068577
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.