Mititei ce ar conţine carne de cal, produşi de firma soţului şefei de la controlul alimentelor

Postat la 15 martie 2013 22 afişări

Aproape 2.000 de caserole de mici, produs asupra căruia există suspiciunea că ar conţine carne de cal în loc de carne de vită, au fost produse în Ploieşti şi distribuite în 36 de judeţe, soţia administratorului firmei producătoare fiind şef la controlul alimentelor de origine animală în Prahova.

Mititei ce ar conţine carne de cal, produşi de firma soţului şefei de la controlul alimentelor

 Cantitatea de 200 de kilograme de carne tocată etichetată drept vită, despre care se crede că ar fi de cal şi care a fost depistată într-un magazin din Bucureşti, a fost produsă la o fabrică din Ploieşti.

În urma alertei sanitar-veterinare, inspectorii Direcţiei Sanitar - Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Prahova au făcut controale la respectivul producător şi au stabilit că acesta a produs 1.536 de kilograme de carne asupra căreia există suspiciunea că ar conţine carne de cal în loc de carne de vită, a declarat corespondentului MEDIAFAX şeful DSVSA Prahova, Mihai Terecoasă.

Carnea tocată şi preparată ca mici traşi, a fost ambalată în 1.920 de caserole a câte 800 de grame şi distribuită în 36 de judeţe, printr-un cunoscut lanţ de supermarket-uri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mititei-ce-ar-contine-carne-de-cal-produsi-de-firma-sotului-sefei-de-la-controlul-alimentelor-10670195
10670195
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.