Miting in Piata Constitutiei. Sunt asteptati 50.000 de sindicalisti

Postat la 16 martie 2011 10 afişări

Sindicalistii au inceput sa soseasca in Piata Constitutiei, unde la ora 12.00 incepe protestul fata de modificarile aduse de Guvern la Codul Muncii si asumate prin angajarea raspunderii, liderii confederatiilor anuntand aproximativ 50.000 de participanti la actiune.

Liderii celor cinci confederatii sindicale au spus ca la protestul de miercuri, din Piata Constitutiei, care are loc in ziua dezbaterii si votarii motiunii de cenzura depuse de opozitie, dupa ce Guvernul Boc si-a angajat raspunderea pe Codul Muncii, sunt asteptati sa participe peste 50.000 de sindicalisti din toate domeniile. Unii sindicalisti din tara au plecat spre Bucuresti in noaptea de marti spre miercuri. Autocarele si microbuzele care ii aduc pe sindicalistii din tara au inceput sa intre in Bucuresti in jurul orei 9.00, prin sase puncte, pe la autostrazile A1 si A2, DN1 (Fantana Miorita), DN2 (soseaua Colentina), DN6 (soseaua Alexandriei) si Soseaua Chitila. Coloanele de manifestanti sunt escortate de jandarmi si politisti pana in Piata Constitutiei, unde intre orele 12.00 si 18.00 are loc mitingul de protest.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
miting,
vot,
motiune,
capitala
/actualitate/miting-in-piata-constitutiei-sunt-asteptati-50-000-de-sindicalisti-8066928
8066928
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.