Miting cu 50.000 de oameni in Capitala pe 16 martie, in ziua votului motiunii

Postat la 10 martie 2011 9 afişări

Cele cinci confederatii sindicale organizeaza in Capitala, in 16 martie, un miting la care estimeaza ca vor participa 50.000 de persoane, sindicalistii invitand la protest toti cetatenii nemultumiti de locul de munca intrucat Codul Muncii asumat de Guvern ii va afecta pe toti angajatii.

Sindicalistii spun ca daca in urma mitingului din 16 martie nu vor fi rezolvate cererile lor vor face greva generala pentru care strang semnaturi pana pe 14 martie. Presedintele BNS, Dumitru Costin, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul a gasit singura solutie la indemana pentru a pedepsi cetatenii Romaniei prin Codul Muncii, piata muncii pe care guvernul o vede extrem de flexibila fiind in continuare depopulata dupa intrarea in vigoare a acestei noi reglementari. "Cele 200.000 de locuri de munca anuntate de guvern le vor viza pe cele ocupate pe salariul minim care deja exista si nimeni nu le ocupa", a spus Costin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
miting,
vot,
motiune,
capitala
/actualitate/miting-cu-50-000-de-oameni-in-capitala-pe-16-martie-in-ziua-votului-motiunii-8050722
8050722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.