Miting anti-Băsescu în Capitală: Aproximativ 300 de pensionari militari scandează "Jos Băsescu!" şi "Veniţi la vot!"

Postat la 14 iulie 2012 6 afişări

Aproximativ 300 de persoane, în majoritate membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere (SCMD), participă, în Piaţa Victoriei din Capitală, la un miting anti-Băsescu, în care îndeamnă populaţia să vină la referendumul privind demiterea şefului statului.

Pensionarii militari au venit cu fluiere, steaguri şi pancarte cu mesaje printre care "Să mă trântiţi bine!", "Te aşteaptă nava Rahova" şi "Te-ai crezut pe vapor, ţi-ai bătut joc de popor". Participanţii la miting, îndemnaţi de cei cu portavoce, scandează "Jos Băsescu!" şi "Veniţi la vot!". O parte a pensionarilor militari au pancarte prin care arată că sunt de la filiale ale SCMD din Giurgiu, Brăila, Focşani, Botoşani şi Constanţa. Organizatorii anunţaseră că mizează pe participarea a 12.000 de persoane.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
ponta,
suspendare,
basescu,
referendum
/actualitate/miting-anti-basescu-in-capitala-aproximativ-300-de-pensionari-militari-scandeaza-jos-basescu-si-veniti-la-vot-9861732
9861732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.