Misterul se adânceşte în legătură cu soarta avionului Boeing 777 aparţinând Malaysia Airlines. Milioane de persoane din întreagă lume caută pe Internet rămăşiţele avionului

Postat la 19 martie 2014 29 afişări

Enigma zborului MH370 se adânceşte şi conduce la creşterea numărului de teorii în legătură cu soarta avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines şi a celor 239 de pasageri şi membri ai echipajului, în absenţa unor elemente decisive, după mai mult de zece zile de căutari.

Misterul se adânceşte în legătură cu soarta avionului Boeing 777 aparţinând Malaysia Airlines. Milioane de persoane din întreagă lume caută pe Internet rămăşiţele avionului

 Piloţii au reuşit să aterizeze cu avionul avariat pe o pistă improvizată, sau au zburat deliberat în "umbra" unui alt avion, pentru a evita aparatele radar? Avionul Boeing a zburat mai multe ore? A aterizat în Maldive, sau în Pakistan?

Unele dintre ipotezele privind soarta avionului seamănă mai mult cu un scenariu la Hollywood şi nu au nicio legătură cu aviaţia, dar dispariţia fără urmă a Boeingului 777 permite aparţia unor explicaţii incredibile.

Una dintre cele mai recente teorii, apărută pe reţelele de socializare, susţine că un incendiu în cabina piloţilor sau un eveniment grav apărut la bordul avionului a determinat scoatereea din funcţiune a sistemului de comunicaţie ale Boeingului, la puţin timp după decolare, şi i-a obligat pe piloţi să încerce o aterizare de urgenţă.

Foşti piloţi ai unor curse de linie susţin că această ipoteză ar explica de ce avionul s-a abătut de la traseul stabilit - un demers "deliberat", potrivit autorităţilor malaysiene - şi s-a îndreptat spre vest, renunţând la planul de zbor Kuala Lumpur-Beijing.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/misterul-se-adanceste-in-legatura-cu-soarta-avionului-boeing-777-apartinand-malaysia-airlines-milioane-de-persoane-din-intreaga-lume-cauta-pe-internet-ramasitele-avionului-12291364
12291364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.