Mircea Basescu, acuzat ca ar fi fost mituit de Bercea Mondial cu 300.000 de euro

Postat la 24 martie 2011 17 afişări

Peste 200 de politisti si jandarmi din judetul Olt au descins, joi dimineata, in mai multe locuinte apartinand lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si fratilor sai, cercetarile facandu-se pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Surse din cadrul anchetatorilor spun ca Mircea Basescu, fratele presedintelui tarii, ar fi fost mituit de Bercea cu suma de 300.000 de euro, pentru a interveni in dosar, urmand ca acesta sa mai primeasca 400.000 de euro, scrie Adevarul.

In timp ce echipa mixta de control cauta in casele lui Bercea inclusiv un act medical despre care se stie ca a fost emis de un medic craiovean cu un diagnostic menit sa-i asigure scoaterea din arest, la sediul Politiei Draganesti a fost audiat unul dintre nepoti. De verificari nu a scapat nici Primaria Draganesti, echipa de control analizand dosarele de ajutor social si posibilitatea ca membri ai familiei Sandu sa figureze ca asistati, informeaza Adevarul.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mircea Basescu,
Bercea Mondial,
mita
/actualitate/mircea-basescu-acuzat-ca-ar-fi-fost-mituit-de-bercea-mondial-cu-300-000-de-euro-8092346
8092346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.