Minivacanţa de 1 mai: Peste 40.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral

Postat la 17 aprilie 2013 19 afişări

Peste 40.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă pe litoral minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, preţurile la cazare fiind cuprinse între 45 de lei de persoană pentru o noapte la un hotel de două stele şi 220 de lei de persoană la un hotel de cinci stele din Mamaia.

Minivacanţa de 1 mai: Peste 40.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral

 Patronatele hoteliere şi agenţiile de turism au pregătit oferte speciale, specifice fiecărui eveniment, dar şi pachete comune, care să includă întreaga perioadă 30 aprilie - 7 mai.

Pe litoralul românesc, preţurile la cazare încep de la 45 de lei de persoană pentru noapte, la un hotel de două stele din Mamaia.

Tot în staţiunea Mamaia, la hotelurile de trei stele preţurile pornesc de la 60 de lei de persoană pe noapte, în timp ce turiştii care se vor caza în această perioadă la un hotel de 4 stele au tarife care încep de la 100 de lei de persoană pe noapte. La hotelurile de cinci stele, tarifele pornesc de la 299 de lei de persoană pe noapte.

Hotelurile de patru şi cinci stele au pachete mai complexe, care, pe lângă cazare şi mic dejun, includ diverse servicii, precum acces la spa, fitness sau la piscină. Preţurile medii stabilite la aceste pachete la hotelurile de patru stele sunt de 320 lei pe noapte camera dublă standard, pentru doi adulţi, pentru sejururi de minimum două nopţi, 300 de lei pe noapte pentru sejururi de minimum trei nopţi şi 280 de lei pe noapte pentru sejururi de minimum patru nopţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/minivacanta-de-1-mai-peste-40-000-de-turisti-sunt-asteptati-pe-litoral-10757159
10757159
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.