Ministrul Transporturilor: Tronsonul I al Autostrăzii Timişoara-Lugoj ar putea fi gata înainte de termen

Postat la 26 martie 2012 8 afişări

Potrivit unor surse din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, i-a convocat pe constructorii Autostrăzii Lugoj - Deva la discuţii, la sediul direcţiei, după ce a parcurs cu maşina acest tronson şi a constatat că datele de pe panoul de prezentare pus la dispoziţie de către constructori nu coincid cu realitatea.

Sursele citate susţin că ministrului i s-a prezentat un anumit număr de utilaje care lucrează pe tronson, un anumit număr de angajaţi şi un progres de opt la sută al lucrărilor, cifră care era rotunjită cu pixul, cifra reală fiind de doar trei la sută. Potrivit constructorilor, primul lot al Autostrăzii Timişoara-Lugoj este finalizat în proporţie de peste 50 la sută, lucrările care au început în luna octombrie 2011 urmând să fie finalizate în acest an. Termenul prevăzut în contract pentru finalizarea lucrărilor este aprilie 2013.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
nazare,
autostrada,
constructie
/actualitate/ministrul-transporturilor-tronsonul-i-al-autostrazii-timisoara-lugoj-ar-putea-fi-gata-inainte-de-termen-9437540
9437540
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.