Ministrul Transporturilor cere corpului de control să verifice proiectul extinderii reţelei de metrou până la Otopeni

Postat la 22 mai 2012 18 afişări

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a trimis corpul de control al Ministerului să verifice stadiul proiectului de legătură a reţelei de metrou din Bucureşti cu aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

"Corpul de control nu este o sperietoare, el trebuie să constate în ce fază se află proiectul şi dacă sunt greutăţi care depind de noi să le rezolvăm", a spus Silaghi, aflat în vizită pe şantierul magistralei 5 de metrou. Lucrările la magistrala 5, tronsonul Râul Doamnei-Eroilor, au o întârziere de 1-2 luni, care însă va fi recuperată, potrivit MTI, astfel încât termenul de finalizare rămâne 2015. Responsabilul tehnic al proiectului, Ioan Ursu, a declarat că până la finele anului viitor companiile constructoare vor finaliza structura staţiilor.

Mai mult pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
extindere,
proiect,
metrou,
otopeni
/actualitate/ministrul-transporturilor-cere-corpului-de-control-sa-verifice-proiectul-extinderii-retelei-de-metrou-pana-la-otopeni-9659014
9659014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.