Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, despre redeschiderea restaurantelor: Avem regulile, ele trebuie adaptate şi respectate

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 06 iulie 2020 93 afişări

Regulile pentru redeschiderea restaurantelor există din momentul redeschiderii teraselor, însă trebuie adaptate şi respectate, a declarat, luni, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, despre redeschiderea restaurantelor: Avem regulile, ele trebuie adaptate şi respectate

„Orice nouă măsură de relaxare se ia în context epidemiologic. Noi aveam în plan măsuri de relaxare inclusiv la 1 iulie. Suntem într-un moment în care, încă de joi, am iniţiat un grup de lucru, atât responsabilii INSP, Ministerului Sănătăţii, precum şi specialişti din HoReCa pentru a cădea de acord asupra unor reguli pe care noi, de altfel, le-am şi stabilit la redeschiderea teraselor, numai că o parte din parteneri respectă mai puţin aceste reguli. O dată cu stabilirea regulilor, care din punctul nostru de vedere există, trebuie doar adaptate la restaurante, mai e şi respectarea acestor reguli”, a declarat Nelu Tătaru.

El a fost întrebat dacă restaurantele vor fi redeschise pe 9 iulie.

„În măsura în care vom avea o concluzie în acest grup de lucru, vom aborda, tot în context epidemiologic, şi momentul redeschiderii restaurantelor. Noi vrem să fie cât mai repede”, a mai spus ministrul Sănătăţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tătaru,
restaurante,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.