Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, vorbeşte la Conferinţa Mediafax Talks about Health Reform - LIVE VIDEO

Autor: Anca Barbulescu Postat la 21 martie 2013 26 afişări

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, participă, joi, la Conferinţa Mediafax Talks about Health Reform, cu tema "Reforma în sănătate 2013-2014", parte din seria Mediafax Health Conferences, care are loc la hotelul Novotel, sala Paris. Conferinţa este transmisă LIVE pe www.mediafax.ro.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, vorbeşte la Conferinţa Mediafax Talks about Health Reform - LIVE VIDEO

Conferinţa, organizată de Agenţia de presă Mediafax în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, îşi propune dezbaterea noutăţilor în reforma sistemului sanitar împreună cu ministrul Sănătăţii şi cu Theodor Alexandrescu - CEO Allico Asigurări, Efthymios Papataxiarchis - preşedintele Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), Dragoş Damian - preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), Adrian Pană - secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Iulian Petre - vicepreşedinte al Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice (COPAC) şi un reprezentant al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Moderatorul conferinţei va fi Elvira Gheorghiţă - senior reporter Mediafax.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-sanatatii-eugen-nicolaescu-vorbeste-la-conferinta-mediafax-talks-about-health-reform-live-video-10681420
10681420
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.