Ministrul Sǎnǎtǎţii, Eugen Nicolăescu, participǎ la conferinţa "Mediafax Talks about Health Reform"

Autor: Departamentul Social Postat la 19 iunie 2013 57 afişări

Ministrul Sǎnǎtǎţii, Eugen Nicolăescu, va participa la conferinţa conferinţa "Mediafax Talks about Health Reform", ediţia a V-a, care va avea loc joi, 27 iunie, începând cu ora 09.30, în Bucureşti, la hotelul Pullman, sala New York.

Conferinţa este organizată de Agenţia de presă Mediafax, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii. Alături de ministrul Nicolăescu, la conferinţă vor fi prezenţi următorii lectori: Cristian BUŞOI - Preşedinte CNAS; Theodor ALEXANDRESCU - Preşedinte Metropolitan Life; Sorin POPESCU - Şef Grup Comunicare Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente; Laurenţiu MIHAI - Director Executiv al Asociaţiei Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR); Iulian PETRE - Vicepreşedinte COPAC şi Vasile ASTǍRASTOAIE – Preşedintele Colegiului Medicilor din România.

Conferinţa, la care se vor discuta principalele probleme din sistemul sanitar, va reuni circa 250 de participanţi având structura următoare: reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, CNAS, Colegiului Medicilor din România, producătorilor de medicamente, reprezentanţi din domeniul asigurărilor medicale, directori de spitale, medici pe diverse specializări, reprezentanţi ai organizaţiilor de pacienţi, precum şi presă generalistă şi de specialitate.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului "Mediafax Talks about Health Reform" - ediţia a V-a şi înscrierile pentru participare le puteţi găsi pe website-ul http://www.mediafaxtalks.ro/health-reform-5/prezentare-eveniment-34-1381

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SĂNĂTATE,
CONFERINŢĂ,
/actualitate/ministrul-s-n-t-tii-eugen-nicolaescu-particip-la-conferinta-mediafax-talks-about-health-reform-10987321
10987321
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.