Ministrul Educaţiei, legitimat la intrarea în şcolile din Capitală de elevii de serviciu

Postat la 14 ianuarie 2013 16 afişări

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a făcut, luni, o vizită în mai multe şcoli din Capitală, ocazie cu care a fost legitimat de elevii de serviciu, el prezentând cartea de identitate pentru a putea intra în unităţile de învăţământ.

"Mi-am propus ca săptămânal să vizitez unităţi de învăţământ din toată ţara. Am început cu cele din Capitală, nu m-a deranjat faptul că elevii de serviciu m-au legitimat la intrarea în şcoală, întrucât aşa trebuie să se întâmple ori de câte ori o persoană străină doreşte să ajungă în unitatea de învăţământ", a declarat pentru MEDIAFAX ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

El a fost însoţit în vizita făcută în şcoli de directorul general din Ministerul Educaţiei, Liliana Preoteasa, şi inspectorul general şcolar al Capitalei, Constantin Trăistaru.

Întrebat dacă a fost luată o decizie în cazul clasei pregătitoare, ministrul Educaţiei a spus că evaluarea în acest caz se va încheia la sfârşitul lunii ianuarie, atunci urmând să fie trase şi concluziile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ministrul Educaţiei,
legitimat,
elevi
/actualitate/ministrul-educatiei-legitimat-la-intrarea-in-scolile-din-capitala-de-elevii-de-serviciu-10461846
10461846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.