Ministrul Agriculturii, despre brandul de ţară: Vrem să ne recâştigăm piaţa naţională

Postat la 05 aprilie 2013 22 afişări

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Sibiu, că implementarea brandului de ţară va duce la creşterea vânzărilor de produse româneşti, special evidenţiate în magazine, obiectivul fiind de "recâştigare a pieţei naţionale" unde există multe produse din import.

Ministrul Agriculturii, despre brandul de ţară: Vrem să ne recâştigăm piaţa naţională

 Ministrul Daniel Constantin a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, că, în perioada următoare, va fi implementat conceptul de brand de ţară, care "poate să vorbească mai mult despre produsele româneşti, decât denumirea de produse tradiţionale", care a existat până acum.

"Brandul de ţară va fi o chestiune complementară acestui atestat de produs tradiţional şi toate modificările vor veni să întărească produsul tradiţional şi marketingul acestuia pe piaţa internă şi internaţională. Lucrăm să identificăm sumele în buget ca să creăm acest brand de ţară. Trebuie să găsim cel mai potrivit concept", a spus Constantin, adăugând că, în cel mult o lună şi jumătate, vor exista produse româneşti cu noul brand de ţară în magazine.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-agriculturii-despre-brandul-de-tara-vrem-sa-ne-recastigam-piata-nationala-10715601
10715601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.