Ministru delegat pentru Ape: Nu există niciun pericol de inundaţii pe Dunăre, nici de cod galben sau portocaliu

Postat la 04 iunie 2013 46 afişări

Ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, a declarat, marţi, că în acest moment nu există niciun pericol de inundaţii pe Dunăre, debitele fiind în limitele multianuale şi nefiind cazul de cod galben sau portocaliu.

Ministru delegat pentru Ape: Nu există niciun pericol de inundaţii pe Dunăre, nici de cod galben sau portocaliu

 "Nu există niciun pericol de inundaţii pe Dunăre. Nu vom da nici cod galben, nici cod portocaliu, pentru că nu se impune. Debitele sunt în limitele debitelor multianuale, respectiv 7.100 de metri cubi pe secundă", a declarat, marţi, Lucia Varga, ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură.

Potrivit ministrului, s-a dispus o analiză a acestor debite având în vedere eventualele precipitaţii de la sfârşitul săptămânii, iar prefecţii şi responsabilii Administraţiei "Apele Române" au fost informaţi să verifice digurile, mai ales pe porţiunile în care acestea au stat sub presiune o perioadă mai lungă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministru-delegat-pentru-ape-nu-exista-niciun-pericol-de-inundatii-pe-dunare-nici-de-cod-galben-sau-portocaliu-10925191
10925191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.