Ministerul Mediului: Norul vulcanic va traversa Romania, dar oamenii nu au niciun motiv de ingrijorare

Postat la 18 aprilie 2010 50 afişări

Secretarul de stat in Ministerul Mediului, Mircea Cotosman, a precizat ca norul de eruptie vulacanica va acoperi sambata, la ora 21.00, intreg teritoriu al Romaniei si va persista pana duminica, in jurul orei 9.00, iar oamenii nu au niciun motiv de ingrijorare in legatura cu o eventuala poluare.

Cotosman a precizat ca pana sambata, la ora 18.00, niciuna din cele din 143 de statii de masurare a calitatii aerului de pe teritoriul Romaniei, nu au inregistrat date de natura sa alerteze autoritatile cu privire la o eventuala poluare a aerului.

Totodata, Cotosman a aratat ca valorile de emisie poluanta au fost in ultima perioada chiar mai scazute decat cele normale, anterioare poluarii produsa de eruptia unui vulcan din Islanda.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Islanda,
nor,
cenusa,
Romania,
Ministerul Mediului,
reactii
/actualitate/ministerul-mediului-norul-vulcanic-va-traversa-romania-dar-oamenii-nu-au-niciun-motiv-de-ingrijorare-5931691
5931691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.