Ministerul Finantelor: Pana la finele anului trebuie dati afara inca 26.000 de bugetari

Postat la 10 noiembrie 2010 24 afişări

26.000 de bugetari isi vor pierde locurile de munca in ultimele trei luni ale acestui an, a anuntat marti Gheorghe Gherghina, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice (MFP), cu ocazia seminarului EU-COFILE, organizat de Banca Nationala a Romaniei (BNR), Asociatia Romana a Bancilor si Alpha Bank, la Sinaia.

"Ne-am propus sa inchidem anul cu o cifra de 1,29 milioane de salariati in sistemul bugetar, fata de 1,316 milioane de bugetari, cati lucrau in sistem in luna septembrie", a declarat oficialul. El a explicat ca reducerea anuntata are sanse mari sa fie pusa in practica, in conditiile in care sunt prevazute disponibilizari in mai multe institutii, conform unor acte normative deja aprobate. Este vorba de invatamant, primarii si administratia centrala, cum este cazul Ministerului Agriculturii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bugetari,
concedieri,
masuri,
angajati,
criza,
personal
/actualitate/ministerul-finantelor-pana-la-finele-anului-trebuie-dati-afara-inca-26-000-de-bugetari-7704099
7704099
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.