Ministerul Economiei propune revocarea unor membri ai Consiliului de Supraveghere al Transelectrica

Postat la 22 februarie 2013 6 afişări

Ministerul Economiei propune revocarea unor membri ai Consiliului de Supraveghere al Transelectrica (TEL), potrivit unei completări aduse ordinii de zi a unei AGA, care nu precizează şi câţi membri ar putea fi înlocuiţi.

Membrii actuali ai Consiliul de Supraveghere au fost aleşi în luna noiembrie pentru un mandat de patru luni, iar în această perioadă urma să fie organizată selecţia membrilor Consiliului de Supraveghere în conformitate cu prevederile ordonanţei de urgenţă privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Completarea ordinii de zi a AGA pentru revocarea unor membri ai Consiliului a fost decisă joi de Directoratul Transelectrica şi anunţată vineri de companie printr-un comunicat transmis, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Candidaturile pentru un loc în Consiliul de Supraveghere pot depuse până la data de 8 martie, iar AGA va avea loc pe 14 martie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministerul-economiei-propune-revocarea-unor-membri-ai-consiliului-de-supraveghere-al-transelectrica-10586436
10586436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.