Ministerul Economiei caută administratori pentru Nuclearelectrica, Romgaz şi Transgaz

Postat la 12 februarie 2013 18 afişări

Ministerul Economiei caută administratori pentru companiile Nuclearelectrica, Romgaz şi Transgaz (TGN), candidaţii interesaţi putând depune dosarele până la 13 martie.

Selecţia va fi derulată de Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), asistat de asocierea dintre firmele Quest Advisors şi Transearch International, potrivit unui anunţ al ministerului.

"Dosarele cuprinzând documentele cerute pentru candidatură vor fi depuse/trimise (...) până cel târziu în 13 martie 2013, ora 16.00", se arată în anunţ.

Consiliul de Administraţie al fiecăreia dintre cele trei companii este format din cinci membri.

Quest Advisors a fost înfiinţată de Vasile Luţai Hariton şi este condusă de acesta alături de Loredana Serfezi şi de Andreea Acalovschi, iar Transearch International este o companie internaţională de recrutare, cu sibsidiare în mai multe ţări.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministerul-economiei-cauta-administratori-pentru-nuclearelectrica-romgaz-si-transgaz-10557359
10557359
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.