Ministerul Agriculturii, restructurat în septembrie

Postat la 27 iunie 2013 62 afişări

Ministerul Agriculturii va fi restructurat în luna septembrie, când se vor înfiinţa instituţii noi, care vor putea avea şi venituri extrabugetare, a declarat joi ministrul de resort, Daniel Constantin, adăugând că nu vor fi disponibilizări de personal, dar vor dispărea posturile vacante.

Ministerul Agriculturii, restructurat în septembrie

 "Ministerul Agriculturii are un proiect pe care am vrut să-l trecem ieri ca ordonanţă ca să restructurăm toată activitatea ministerului. Nu s-a putut, pentru că s-a opus Ministerul Justiţiei. S-a transformat până la urmă într-un proiect de lege pe care vrem să-l trecem în toamnă cu prioritate, în primele săptămâni, astfel încât să se reorganizeze tot ce înseamnă activitatea ministerului", a spus Constantin.

El a spus că va fi făcută o evaluare prin care se va stabili câte posturi vor rămâne în urma restructurării.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministerul-agriculturii-restructurat-in-septembrie-11035688
11035688
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.