Millennium iese cu o nouă ofertă pentru IMM

Postat la 01 noiembrie 2011 20 afişări

Millennium Bank lansează un pachet promoţional de produse pentru IMM-uri, conţinând printre altele un cont curent în lei fără comision şi zece plăţi lunare în lei gratuite efectuate prin Internet Banking.

Pachetul oferă clienţilor în primele şase luni de la contractarea produsului o reducere totală de până la 80% faţă de costurile achiziţionării separate a produselor incluse în pachet. Comisionul de administrare a pachetului este de 10 lei pe lună.

"Contul IMM este o bună variantă pentru clienţi de a-şi administra fondurile într-un mod avantajos. Aceştia au costuri minime pentru operaţiuni şi acces facil la conturi oricând şi de oriunde", a declarat Ecaterina Ristea, director dezvoltare produse corporate la Millennium Bank.

Clienţii Millennium Bank pot beneficia şi de recent lansatul Credit IMMediat, pentru care primesc aprobarea financiară în trei zile lucrătoare de la data depunerii dosarului. Creditul este acordat fie din fonduri BERD, fie din surse proprii ale Millennium Bank şi poate fi accesat pentru investiţii sau pentru capital de lucru, precum şi pentru alte nevoi financiare. Acesta se adresează companiilor cu o cifră de afaceri de peste 500.000 de euro şi are o structură transparentă de costuri.

Clienţii pot alege o marjă de dobândă de 2,8% în primele trei luni pentru creditele pe termen scurt sau în primele şase luni pentru creditele pe termen lung, aplicată indicatorului Robor/Euribor la trei luni. A doua variantă de structură a dobânzii constă într-o marjă fixă pentru toată durata creditului.

Millennium Bank, parte din grupul portughez Millennium bcp, avea la finele anului trecut active de 2,2 miliarde de lei (517 milioane de euro). În al doilea trimestru al anului în curs, banca a avut o pierdere de 3,7 milioane de euro, faţă de o pierdere de 5,7 milioane în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Millennium,
IMM,
cont IMM,
credit IMM,
dobanzi,
clienti
/actualitate/millennium-iese-cu-o-noua-oferta-pentru-imm-8924083
8924083
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.