Mii de utilizatori, lăsaţi baltă de Blackberry

Postat la 14 octombrie 2011 12 afişări

Câteva mii sau, după unele surse, zeci de mii de clienţi ai smartphone-urilor Blackberry din România, care sunt în principal manageri din companii, au avut e-mail-ul blocat şi nu au reuşit să mai folosească serviciile de mesagerie Blackberry sau să navigheze pe net de pe mobil, situaţie în care operatorii de telefonie mobilă care vând serviciul firmei canadiene în România au fost asaltaţi de reclamaţii.

Deşi marţi firma canadiană anunţase că problema a fost rezolvată, pentru unii utilizatori din România problemele au continuat să se manifeste. În acest context, Orange, Vodafone şi Cosmote au făcut gestul rar de a transmite un mesaj comun prin intermediul Asociaţiei Operatorilor Mobili din România (AOMR) - organizaţie în care cei trei operatori sunt membri. Mesajul comun? Echipele tehnice ale celor trei operatori nu au nicio vină pentru această situaţie şi nici nu pot face nimic câtă vreme problema este în "inima" reţelei centrale a Blackberry. "Printre utilizatorii de BlackBerry afectaţi sunt şi cei ai reţelelor de telefonie mobilă din România. RIM a anunţat că sistemul de rezervă nu a funcţionat corespunzător în momentul apariţiei defecţiunii. Compania canadiană lucrează pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp posibil", potrivit comunicatului AOMR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
utilizatori,
blackberry,
smartphone,
manageri
/actualitate/mii-de-utilizatori-lasati-balta-de-blackberry-8864070
8864070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.