Mii de turişti se află în acest week-end în staţiunile de pe Valea Prahovei

Postat la 17 februarie 2013 12 afişări

Mii de turişti se află în acest week-end în staţiunile de pe Valea Prahovei, condiţiile pentru practicarea sporturilor de iarnă fiind foarte bune, iar instalaţiile de transport pe cablu funcţionează la capacitate maximă.

Mii de turişti au ales să petreacă acest week-end în staţiunile de pe Valea Prahovei, unde condiţiile pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt foarte bune, stratul de zăpadă pe pârtii măsurând câteva zeci de centimetri.

Aproximativ 3.000 de turişti se află, sâmbătă, pe pârtiile din Valea Dorului şi Valea Soarelui, situate la 2.000 de metri altitudine în Bucegi şi care fac parte din domeniul schiabil al staţiunii Sinaia.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sinaia, Mădălina Roşu, a declarat că toate instalaţiile de transport pe cablu din staţiune funcţionează la capacitate maximă, iar condiţiile pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt foarte bune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turişti,
Valea Prahovei,
staţiuni
/actualitate/mii-de-turisti-se-afla-in-acest-week-end-in-statiunile-de-pe-valea-prahovei-10566653
10566653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.