Mii de persoane au manifestat la Londra împotriva foametei în lume

Postat la 09 iunie 2013 65 afişări

Un miting împotriva foametei în lume a reunit mii de persoane sâmbătă, în Hyde Park, la Londra, cu ocazia unei întâlniri internaţionale privind malnutriţia organizate sub egida premierului David Cameron.

Mii de persoane au manifestat la Londra împotriva foametei în lume

"Când îmi amintesc defilarea atleţilor cu steagurile lor", anul trecut, pe stadionul olimpic, "sunt îngrozit la gândul că în anumite ţări care au fost prezente (la Jocurile Olimpice), peste trei milioane de copii mor de foame anual", a spus mulţimii adunate în Hyde Park realizatorul Danny Boyle, care a conceput ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

"Aşteptăm de la Guvern şi de la liderii din întreaga lume (...) să lupte până când vor reuşi să pună capăt malnutriţiei", a adăugat el, în contextul în care peste zece zile urmează să aibă loc un summit G8 în Irlanda de Nord.

Un mesaj video din partea vedetei fotbalului David Beckham a fost difuzat în cursul acestei manifstaţii, organizate de către un grup de aproximativ 200 de asociaţii.

Cititi mai multe pe www.mediafa.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mii-de-persoane-au-manifestat-la-londra-impotriva-foametei-in-lume-10944656
10944656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.