Mihai Tudose, către guvernanţi: Sunteţi cea mai mare pacoste pe capul acestui popor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 mai 2021 135 afişări

Mihai Tudose critică Executivul pentru că în nota de fundamentare a unei HG a menţionat că prelungirea stării de alertă nu are niciun impact socio-economic: „Câte dovezi ale prostiei voastre mai trebuie pentru a vă da şi voi seama că sunteţi cea mai mare pacoste pe capul acestui popor?”.

Mihai Tudose, către guvernanţi: Sunteţi cea mai mare pacoste pe capul acestui popor

„Firescul prostiei sau prostia firescului? În continuarea postării de ieri despre fuga de asumare, revin astăzi cu <mici amănunte> despre ce este sau mai bine zis ce nu este prin capetele <luminate> care cică guvernează.... Hotărârea de guvern care prelungeşte starea de alertă are o notă de fundamentare. Această notă de fundamentare ne spune la secţiunile 3, 4, 5 şi 6 următoarele: în viziunea guvernului starea de alertă nu are niciun impact socio-economic. Nu are niciun impact bugetar nici în anul curent şi nici în următorii patru ani... şi nnu a fost necesară niciun fel de consultare cu absolut nimeni din afara guvernului”, transmite Mihai Tudose.

El postează pe Facebook întreaga Notă de Fundamentare.

„Pentru a vă uşura lectura… paginile 18-22 cred că sunt suficiente. La fel de <suficient> este şi ceea ce fac aceşti inconştienţi cu România. Şi o întrebare: dacă în <viziunea> voastră de pseudo-guvernanţi starea de alertă în care închideţi sau limitaţi sectoare/ ramuri economice nu are niciun fel de impact economic (!!!) atunci pe ce aţi cheltuit anul trecut cele 30 miliarde euro împrumutate? Şi pentru ce împrumutaţi în draci în continuare? Câte dovezi ale prostiei voastre mai trebuie pentru a vă da şi voi seama că sunteţi cea mai mare pacoste pe capul acestui popor?”, conchide social-democratul

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudose,
guvern,
stare de alertă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.