Mihai Stoica, AMENDAT de un tribunal din Skopje după ce i-a agresat pe jurnalişti

Postat la 23 iulie 2013 40 afişări

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a ajuns, marţi dimineaţă, la o secţie de poliţie din Skopje, însoţit de un avocat, apoi a mers la tribunal unde a fost audiat pentru incidentele în cadrul cărora i-a înjurat şi agresat pe reporterii ProSport şi ProTV. Mihai Stoica a pledat vinovat şi a fost amendat cu 25.000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmând să suporte şi cheltuielile de judecată.

Mihai Stoica, AMENDAT de un tribunal din Skopje după ce i-a agresat pe jurnalişti

 În scurt timp urmează să fie audiată şi reporterul Pro TV, Alexandra Tănăsescu, agresată de Mihai Stoica şi de unul dintre bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei. Poliţia nu l-a putut identifica după imagini pe bodyguardul care a agresat-o pe jurnalistă.

"Gata, s-a terminat! Gata! Staţi degeaba aici, gata, s-a terminat!", a spus Stoica la ieşirea din tribunal.

La secţia de poliţie a fost prezent şi prim-secretarul ambasadei României în Macedonia.

Medicii i-au eliberat un certificat medico-legal Alexandrei Tănăsescu, reporter PRO TV, pentru multiple contuzii, şi i-au bandajat mâna, scrie Sport.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihai-stoica-amendat-de-un-tribunal-din-skopje-dupa-ce-i-a-agresat-pe-jurnalisti-11143096
11143096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.