Mihai Stoica a revenit la Steaua! A preluat postul de manager general

Postat la 19 noiembrie 2010 12 afişări

Finantatorul Gigi Becali a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca Mihai Stoica este noul manager general al FC Steaua. "Mihai Stoica este noul manager general al Stelei. Contractul este confidential, nu pot sa vorbesc despre el. El va pleca cu echipa la Targu Mures", a declarat Becali pentru MEDIAFAX.

Mihai Stoica (45 de ani) a mai fost angajatul clubului Steaua, el ocupand postul de director executiv in perioada iunie 2002 - august 2004, iar din august 2004 a fost manager general al gruparii "ros-albastre". In mai 2007, in urma unor neintelegeri cu Gigi Becali, Stoica paraseste pe Steaua si semneaza cu Unirea Urziceni, club la care ramane trei sezoane, si alaturi de care castiga titlul de campion al Romaniei in sezonul 2008/2009.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mihai Stoica,
Steaua,
manager general
/actualitate/mihai-stoica-a-revenit-la-steaua-a-preluat-postul-de-manager-general-7732799
7732799
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.