Miercuri, 28 iulie, BestJobs listează la Bursa de la Bucureşti obligaţiuni de 16,6 milioane de lei

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 27 iulie 2021 345 afişări

Miercuri, 28 iulie, BestJobs listează la Bursa de la Bucureşti obligaţiuni de 16,6 milioane de lei

Bursa de Valori Bucureşti a anunţat că miercuri, 28 iulie, obligaţiunile BestJobs Recrutare, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România, intră la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare din cadrul BVB.

Obligaţiunile, în valoare de peste 3,37 milioane de lei (16,6 milioane de lei), se vor tranzacţiona sub simbolul bursier JOBS26E.

Listarea vine în urma unei derulări de plasament privat de obligaţiuni în perioada 6-17 mai 2021. Compania a emis 6.742 de obligaţiuni corporative, denominate în euro, cu o valoare nominală de 500 de euro fiecare şi o dobândă anuală de 5,8% cu data scadenţei la 20 mai 2026. De asemenea, în cadrul plasamentului au subscris 106 investitori, dintre care 14 investitori calificaţi şi 92 de investitori de retail.

Astfel, compania a atras 3.371.000 euro de la investitorii din piaţa de capital, iar cupoanele vor fi plătite semestrial, plasamentul privat şi listarea obligaţiunilor fiind realizate cu susţinerea TradeVille.

Fondurile obţinute sunt destinate extinderii internaţionale, transformării platformei online existente într-un marketplace cu servicii integrate dedicate dezvoltării personale şi profesionale, precum şi accelerării altor proiecte ale firmei.

„Vrem să facem tranziţia de la plata pe anunţ către abonament la talente/candidaţi, care include anunţuri nelimitate, consultanţă şi coaching, proiecte de freelancing şi alte beneficii. Dezvoltăm constant tehnologii noi, cu scopul de a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor şi credem că suntem suficient de bine poziţionaţi, astfel încât în următorii ani să accelerăm creşterea şi să devenim cel mai important marketplace din domeniul recrutării şi dezvoltării profesionale din România”, spunea Călin Fusu, fondator şi CEO BestJobs, la o zi după încheierea plasamentului privat de obligaţiuni.

În prima jumătate a anului s-au înregistrat 4 milioane de aplicări pe platforma BestJobs. În 2020, compania a facilitat peste 5,8 milioane de aplicări pentru locuri de muncă, în creştere cu 29% faţă de anul precedent.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.