Micutzu, dus la Poliţie şi amendat, după un scandal în centrul Capitalei. Reacţia actorului. VIDEO

Postat la 16 august 2021 624 afişări

Micutzu, dus la Poliţie şi amendat, după un scandal în centrul Capitalei. Reacţia actorului. VIDEO

Micutzu a fost implicat într-un scandal în stradă în centrul Capitalei. În timpul altercaţiei, unul dintre cei implicaţi l-a scuipat pe actor. Între timp, a intervenit Poliţia, iar actorul a fost dus la secţie, ulterior fiind amendat.

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a ajuns duminică noaptea la secţia 1 de Poliţie, după ce a fost implicat într-o altercaţie în clubul de pe Calea Victoriei în care susţine show-uri de stand-up şi pe care îl administrează.

Scandalul ar fi izbucnit la finalul unui spectacol. În timpul altercaţiei, unul dintre cei implicaţi îl scuipă pe actor, iar un copil plânge, după cum se observă în imaginile care au fost publicate ulterior pe reţelele sociale şi care arată mai multe persoane care se ceartă în stradă, cu voce ridicată, se îmbrâncesc şi se lovesc.

La un moment dat, se aude cum o vitrină se sparge, iar o femeie strigă îngrozită: „Băi, copilul, băăi“.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
amenda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.