Microsoft către clienţi: Vreţi un Office cu abonament? Costă 400 de lei pe an

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 01 februarie 2013 53 afişări

Microsoft România a lansat pe piaţă suita de aplicaţii Office - care este acum disponibilă nu doar în forma „clasică“ - a unei licenţe ce poate fi utilizată pe toată durata de viaţă a computerului pe care este instalată suita, ci şi sub forma unui serviciu cu abonament pentru clienţii consumer - care permite utilizare pe un număr de până la cinci echipamente, după un model disponibil anterior doar pentru clienţii business sau din sistemul educaţional.

Microsoft România a lansat pe piaţă suita de aplicaţii Office - care este acum disponibilă nu doar în forma "clasică" - a unei licenţe ce poate fi utilizată pe toată durata de viaţă a computerului pe care este instalată suita, ci şi sub forma unui serviciu cu abonament pentru clienţii consumer - care permite utilizare pe un număr de până la cinci echipamente, după un model disponibil anterior doar pentru clienţii business sau din sistemul educaţional. "Noul Office este diferit faţă de toate ediţiile lansate anterior de Microsoft. Este o suită Office conectată în cloud, nu mai este doar un Office pe care îl instalăm pe un singur computer. Este un Office disponibil şi sub forma unui serviciu cu abonament, sub denumirea Office 365 Home Premium. Este pentru prima oară când avem un Office conectat la cloud pentru acasă", a declarat, în cadrul unei conferinţe a filialei locale a Microsoft, Vera Carmazan, Office Division Business Group Lead.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Microsoft,
Office,
abonament
/actualitate/microsoft-catre-clienti-vreti-un-office-cu-abonament-costa-400-de-lei-pe-an-10537829
10537829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.