Microsoft a prezentat Xbox One, noua generaţie a consolei de jocuri şi divertisment a companiei. Ce dotări are - FOTO

Postat la 22 mai 2013 20 afişări

Microsoft a prezentat Xbox One, noua generaţie a consolei de divertisment dezvoltată de compania din Redmond, care pune mai mult accent pe conţinut TV, urmărirea competiţiilor sportive şi servicii online, îmbunătăţind totodată performanţele în jocuri video, funcţia tradiţională a produsului.

Microsoft a prezentat Xbox One, noua generaţie a consolei de jocuri şi divertisment a companiei. Ce dotări are - FOTO

 Dispozitivul prezentat marţi seară de Microsoft reprezintă primul model nou Xbox din ultimii aproape opt ani, compania încercând astfel să se poziţioneze în centrul activităţilor de divertisment ale clienţilor printr-un pachet consistent de servicii şi produse.

Xbox One, care va fi disponibil pe piaţă în a doua parte a acestui an, poate fi controlată prin comenzi vocale şi este echipată cu senzori care urmăresc mişcările utilizatorilor. Serviciul de apeluri video şi conferinţe Skype este integrat în produs, alături de servicii TV, aplicaţii cu conţinut sportiv dezvoltate în parteneriat cu Liga Naţională de Fotbal din SUA şi jocuri video.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/microsoft-a-prezentat-xbox-one-noua-generatie-a-consolei-de-jocuri-si-divertisment-a-companiei-ce-dotari-are-foto-10893614
10893614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.