Michelin a cumpărat 20 de hectare în Zalău pentru noi investiţii

Autor: Bogdan Alecu Postat la 08 februarie 2013 35 afişări

Grupul Michelin, unul dintre cei mai mari producători de anvelope la nivel mondial, cu afaceri anuale de peste 500 mil. euro în România, a cumpărat la finele lunii ianuarie un teren intravilan cu o suprafaţă de 20 de hectare cu 1,6 mil. euro în municipiul Zalău în vederea extinderii capacităţii de producţie a fabricii.

Grupul Michelin, unul dintre cei mai mari producători de anvelope la nivel mondial, cu afaceri anuale de peste 500 mil. euro în România, a cumpărat la finele lunii ianuarie un teren intravilan cu o suprafaţă de 20 de hectare cu 1,6 mil. euro în municipiul Zalău în vederea extinderii capacităţii de producţie a fabricii."Michelin România confirmă participarea la licitaţia organizată de primarul din Crişeni, pe 23 ianuarie 2013, şi achi­ziţia unui teren de 20 de hectare situat în municipiul Zalău. Acest teren va permite grupului Michelin să-şi continue dezvoltarea pe termen lung în România. În acest moment grupul des­făşoară mai multe analize şi vom comunica ulterior planul concret de dezvoltare", au spus oficialii Michelin România. Aceasta este prima investiţie nouă anun­ţată de francezi în România după ce în aprilie anul trecut au anunţat investiţii de 170 de milioane de euro în Serbia, fiind atraşi de infrastructura în dezvoltare. La începutul anului trecut, fabrica Michelin Zalău Cord a fost echipată cu utilaje noi care vor contribui la extinderea gamei de produse. Rolul acestora va fi acelaşi cu cel al celorlalte maşini din cadrul uzinei, de a produce cordul metalic. Odată cu aceste utilaje la Zalău s-au creat 50 de noi locuri de muncă.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Michelin,
anvelope,
teren,
Zalău,
investiţii
/actualitate/michelin-a-cumparat-20-de-hectare-in-zalau-pentru-noi-investitii-10551105
10551105
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.