Mic ghid pentru anularea amenzilor rutiere. Povestea unui sofer caruia i s-a ridicat masina si a castigat in instanta

Postat la 27 ianuarie 2011 62 afişări

Amenzile de circulatie pot fi foarte usor anulate in instanta. Acest lucru nu se intampla asa de des pentru ca - descurajati de ideea unui proces, care presupune timp si costuri - multi soferi nu contesta procesul-verbal de contraventie.

Astfel, la nivelul Bucurestiului doar in jur de 2 la suta dintre conducatorii auto amendati se adreseaza instantei de judecata. Dintre acestia insa, circa 30 la suta au castig de cauza. Pe de alta parte, multi soferi - desi se considera nedreptatiti - nu contesta procesul-verbal de contraventie pentru ca nu stiu cum sa faca acest lucru. In realitate, lucrurile sunt foarte simple.

In continuare, gandul va prezinta un Mic ghid pentru anularea amenzilor rutiere, realizat pe baza indrumarilor date de avocati specializati, care au castigat procese cu Politia Rutiera. In plus, acestia sustin ca in unele cazuri nu este neaparat nevoie de avocat, procedura fiind foarte simpla.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
anulare,
amenda,
ridicare,
masina
/actualitate/mic-ghid-pentru-anularea-amenzilor-rutiere-povestea-unui-sofer-caruia-i-s-a-ridicat-masina-si-a-castigat-in-instanta-7923314
7923314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.