MGC Topoloveni lansează gama de HoReCa, special concepută pentru sezonul estival

Autor: Ioana Matei Postat la 21 iunie 2013 185 afişări

MGC Topoloveni prezintă gama sa de produse destinată segmentului HoReCa, concepută pentru sezonul estival. Totodată, compania va lansa propria divizie de vânzări, decizie strategică în premieră pe piaţa din România, menită să contribuie la creşterea cotei de piaţă a MGC Topoloveni pe acest segment.

MGC Topoloveni lansează gama de HoReCa, special concepută pentru sezonul estival

Produsele MGC Topoloveni provin de la cele patru fabrici ale companiei, iar acestea  pot asigura peste 80% din nevoile unui restaurant. Sortimentele incluse în portofoliul companiei au fost concepute astfel încât să ţină cont de preferinţele turiştilor veniţi pe litoral şi să poată fi pregatite în mai multe feluri de către bucătarii din restaurantele sau hotelurile aflate în zonă.

Odată cu prezentarea gamei sale de produse, compania MGC Topoloveni lansează şi propria divizie de vânzări prin care îşi propune să câştige o cotă de piaţă semnificativă pe segmentul HoReCa de pe Litoral.  Având peste 110 ani de tradiţie şi experienţă în domeniu, complexul MGC Topoloveni a fost extins şi modernizat cu o investiţie ce depăşeşte 14 milioane de Euro.

Printre produsele aflate în oferta MGC Topoloveni se află atât semipreparate, precum specialităţi din carne sau vegetale, cât şi conserve din fructe şi legume, produse de panificaţie şi patiserie, dulceţuri sau sosuri. Odată cu prezentarea gamei sale de produse, compania MGC Topoloveni lansează şi propria divizie de vânzări prin care îşi propune să câştige o cotă de piaţă semnificativă pe segmentul HoReCa de pe Litoral.

 MGC Topoloveni a deschis şi un depozit pe Litoral care va asigura stocurile necesare pentru a oferi clienţilor săi un timp de livrare cât mai scurt.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
topoloveni,
lansare,
vara,
produse,
litoral,
premiera,
romania
/actualitate/mgc-topoloveni-lanseaza-gama-de-horeca-special-conceputa-pentru-sezonul-estival-10999222
10999222
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.