Mexico City va avea o cladire uriasa "ingropata" 300 m in pamant (Poze)

Postat la 13 octombrie 2011 17 afişări

Arhitectii de la BNKR vor schimba centrul orasului Mexico City. Acestia vor construi o cladire de 65 de etaje, sub forma de piramida inversa, in pamant.

Arhitectii de la firma BNKR vor ingropa 300 de metri in pamant o constructie de 65 de etaje. Totul se va intampla in centrul orasului, pentru modernizare.

Cladirea va fi o piramida cu varful in jos, in care se vor regasi magazine, cafenele, muzeu si birouri. Va fi un centru multifunctional.

Pentru ca iluminarea sa fie facuta natural, arhitectii s-au gandit ca la suprafata sa existe tavanul transparent, el fiind realizat dintr-o sticla rezistenta. Tavanul va avea dimensiunile 240mX240m, iar in mijloc va fi asezat steagul tarii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mexico City,
cladire,
BNKR
/actualitate/mexico-city-va-avea-o-cladire-uriasa-ingropata-300-m-in-pamant-poze-8864043
8864043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.