Metrou la Otopeni | Directorul Metrorex: Documentaţia pentru licitaţia lucrărilor Magistralei 6 este pregătită

Postat la 01 noiembrie 2017 48 afişări

Documentaţia pentru licitaţia lucrărilor de structură ale Magistralei 6 a fost trimisă Agenţiei Internaţionale de Cooperare a Japoniei şi urmează să fie publicată în sistemul electronic al achiziţiilor publice după ce va obţine avizul JICA, a declarat, pentru Mediafax, directorul Metrorex.

Metrou la Otopeni | Directorul Metrorex: Documentaţia pentru licitaţia lucrărilor Magistralei 6 este pregătită

„Documentaţia pentru licitaţie este pregătită, noi am transmis-o la JICA pentru a obţine un aviz conform acordului de împrumut încheiat de România cu Guvernul Japoniei prin agenţia JICA. În momentul la care dânşii vor aviza documentaţia, noi putem să încărcăm în sistemul electronic al achiziţiilor publice şi după ce va fi validă de ANAP putem demara procedura lucrărilor de structură. Depindem de acest aviz. Documentaţia e gata pentru demararea achiziţiei lucrărilor de structură”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marin Aldea, directorul general al Metrorex.

Agenţia Internaţională de Cooperare a Japoniei a avut, în perioada 30-31 octombrie 2017, mai multe discuţii cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor pe tema proiectului Magistralei 6. 1 Mai – Otopeni, potrivit unui comunicat emis, miercuri, de Metrorex.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.