Metrorex a atribuit un contract de 15,5 milioane euro pentru lucrări suplimentare la Magistrala 5

Postat la 06 iulie 2013 46 afişări

Metrorex a atribuit un contract de 69 milioane lei (15,5 milioane euro) fără TVA asocierii Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru lucrări suplimentare la un tronson al Magistralei 5 Drumul Taberei - Pantelimon.

Metrorex a atribuit un contract de 15,5 milioane euro pentru lucrări suplimentare la Magistrala 5

 Contractul vizează lucrări de deviere a reţelelor edilitare aferente Magistralei 5, secţiunea Râul Doamnei - Opera (Haşdeu), conform cerinţelor precizate în caietul de sarcini, se arată în anunţul de atribuire al Metrorex.

Lucrările au fost adjudecate la 28 iunie prin negociere fără anunţ de participare, pentru preţul cel mai scăzut, fiind estimate iniţial la 75 milioane lei fără TVA.

În martie 2011, Metrorex a semnat cu această asociere un contract de 918,9 milioane lei, fără TVA, pentru lucrările de rezistenţă a respectivei secţiuni, cu o lungime totală de 6,2 kilometri şi 9 staţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/metrorex-a-atribuit-un-contract-de-15-5-milioane-euro-pentru-lucrari-suplimentare-la-magistrala-5-11099653
11099653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.