Metrorex a anunţat licitaţia pentru construcţia liniei spre Otopeni. Când va fi adjudecat contractul şi la ce sumă se ridică acesta

Postat la 08 mai 2012 13 afişări

Metrorex a lansat anunţul de intenţie pentru licitaţia privind construcţia magistralei 6 de metrou, de legătură a reţelei existente cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă, linie care va fi pusă în funcţiune în 2017-2018, valoarea estimativă a contractului fiind de 1,05 miliarde euro, fără TVA.

Lungimea traseului va fi de 14 km, cu 12 staţii, iar durata contractului pentru realizarea lucrărilor la structura de rezistenţă este estimată la 60 de luni.

"Valoarea estimată a investiţiei este de circa un miliard de euro, finanţarea urmând a fi asigurată din credit extern (garantat de stat) şi alocaţie de la bugetul de stat" , se arată într-un comunicat al Metrorex.

Data prevăzută în anunţul de intenţie pentru începerea procedurilor de adjudecare a fost stabilită la 3 septembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Metrorex,
Otopeni,
contract
/actualitate/metrorex-a-anuntat-licitatia-pentru-constructia-liniei-spre-otopeni-cand-va-fi-adjudecat-contractul-si-la-ce-suma-se-ridica-acesta-9603883
9603883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.