Meteorologii au emis miercuri o prognoză specială Bucureşti

Autor: Andreea Tobias Postat la 17 martie 2021 35 afişări

Meteorologii au emis miercuri o prognoză specială Bucureşti şi anunţă vreme închisă şi rece până sâmbătă.

Meteorologii au emis miercuri o prognoză specială Bucureşti

Miercuri de la ora 10:00 până joi la ora 8:00, vremea va fi închisă şi rece, iar pe parcursul zilei temporar va ploua şi se vor acumula cantităţi de apă, în medie, de 5...7 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade.

Începând de joi dimineaţă până vineri dimineaţă, vremea va fi în continuare închisă şi rece pentru această dată. Îndeosebi din orele după-amiezii, temporar se vor semnala precipitaţii la început sub formă de ploaie, iar în cursul nopţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 0...2 grade.

În intervalul vineri ora 8:00 - sâmbătă ora 10:00, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări, iar în cursul zilei vor mai fi posibile precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă de -2...0 grade. La sfârşitul nopţii vor fi condiţii de ceaţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
alerte,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.