METEO. Prognoza vremii în toată ţara pentru următoarea săptămână

Postat la 17 august 2013 255 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a difuzat prognoza meteo pentru toate regiunile ţării în următoarea săptămână, până la 25 august.

METEO. Prognoza vremii în toată ţara pentru următoarea săptămână

BANAT

Valorile temperaturilor diurne vor creşte până la medii de 32 de grade în perioada 19-22 august, apoi se vor apropia de 30 de grade spre sfârşitul intervalului. Minimele termice vor avea mici fluctuaţii şi se vor situa în medie între 14 şi 18 grade Celsius pe tot parcursul intervalului de prognoză. Averse slabe îşi vor face apariţia îndeosebi în jurul datei de 20 august.

CRIŞANA

Valorile temperaturilor diurne vor creşte până la medii de 30 de grade în perioada 19-23 august, apoi se vor apropia de 28 de grade în ultima zi a intervalului. Temperaturile minime se vor încadra în medie între 13 şi 17 grade de-a lungul intervalului de prognoză. Probabilitatea de averse slabe va fi mai mare în jurul datei de 20 august.

TRANSILVANIA

Din 17 august temperaturile diurne cresc, ajungând până la medii în jur de 28 de grade în perioada 19-22 august, apoi se vor apropia de 26 de grade spre sfârşitul intervalului. Minimele temice vor staţiona la valori medii în jur de 12 grade Celsius. Sunt de aşteptat numai ploi slabe, cel mai probabil în jurul datei de 20 august.

MARAMUREŞ

Creşterea temperaturilor va aduce valorile diurne până la medii de 29 de grade în perioada 19-22 august, apoi se vor apropia de 27 de grade în ultima zi. Minimele termice vor fi staţionare la o medie în jur de 14 grade. Probabilitatea de averse slabe va fi mai mare în jurul datei de 20 august.

MOLDOVA

Temperaturile diurne vor creşte uşor şi se vor situa la valori medii de 28-29 de grade. Minimele termice vor oscila între 13 şi 17 grade, urmând a se stabiliza la o valoare medie de 15 grade după 19 august. Probabilitatea pentru averse va creşte în jurul datei de 20 august.

DOBROGEA

De la valori ale temperaturilor maxime diurne de 32 de grade Celsius, acestea vor scădea spre 28 de grade la 17 august, apoi vor fi staţionare la medii de 29-30 de grade. Minimele termice se vor situa, în medie, între 17 şi 19 grade Celsius. Probabilitatea de ploaie va fi extrem de redusă pe toata durata intervalului.

MUNTENIA

De la 29 de grade iniţial, maximele temperaturilor diurne vor creşte uşor, spre 32 de grade între 19 şi 22 august, apoi vor scădea uşor, spre 30 de grade, în ultimele două zile ale intervalului. Temperaturile minime se vor încadra între 15 şi 17 grade Celsius. Probabilitatea de averse va fi mai mare în ziua de 20 august.

OLTENIA

De la o medie de 27 de grade, valorile diurne maxime vor creşte uşor începând cu 17 august, urmând ca în restul intervalului de prognoză să se situeze, în medie, între 30 şi 32 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 15 şi 17 grade Celsius. Ploi, în general slabe cantitativ, se aşteaptă îndeosebi la 20 august.

LA MUNTE

Temperaturile diurne vor creşte uşor, de la o medie de 16 grade spre 18-20 de grade pe parcursul intervalului. Temperaturile minime nocturne vor avea mici fluctuaţii de-a lungul intervalului şi se vor situa în medie între 8 şi 12 grade Celsius. Probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/meteo-prognoza-vremii-in-toata-tara-pentru-urmatoarea-saptamana-11257306
11257306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.