METEO. Prognoza pentru toate regiunile până la 31 martie

Postat la 23 martie 2013 25 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a difuzat prognoza meteo pentru toate regiunile ţării în următoarea săptămână, până la 31 martie.

BANAT

În perioada 25-31 martie, vremea va intra într-un proces de încălzire, temperaturile maxime crescând spre 16 grade Celsius în ultimele zile ale intervalului. Temperaturile vor creşte treptat, ajungând la 6 grade Celsius. Probabilitatea de ploaie va fi relativ scăzută.

CRIŞANA

Temperaturile maxime vor avea o tendinţă de creştere, ajungând până la 14-16 grade Celsius, la sfârşitul intervalului. Mediile temperaturilor minime vor avea valori în creştere, pâna la 6 grade Celsius spre sfârşitul perioadei de prognoză. Probabilitatea de precipitaţii este ridicată în aproape întreg intervalul.

TRANSILVANIA

Temperaturile maxime vor avea o tendinţă de creştere, ajungând pâna la 12-14 grade Celsius, la sfârşitul intervalului. Mediile temperaturilor minime vor creşte, până la valori uşor pozitive spre sfârşitul perioadei. Probabilitatea de precipitaţii se va menţine ridicată.

MARAMUREŞ

Maximele termice vor avea o tendinţă de creştere, ajungând până la 12-14 grade Celsius, la sfârşitul intervalului. Minimele nocturne vor fi în creştere pe tot parcursul intervalului de prognoză, până la 4 grade Celsius. Probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată în aproape întreg intervalul.

MOLDOVA

După un proces de răcire, începând din data de 26 martie temperaturile maxime vor creşte treptat, până la 12-14 grade Celsius. Valorile minime nocturne vor creşte până la 2-4 grade Celsius la sfârşitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de ploaie va fi relativ scăzută.

DOBROGEA

Temperaturile maxime vor avea cele mai ridicate valori în zilele de 30 si 31 martie, când vor atinge, în medie, 14 grade Celsius. În 25 martie se vor înregistra cele mai scăzute medii termice diurne, de aproximativ 6 grade. Temperaturile minime vor creşte treptat până la valori de 6 grade Celsius la sfârşitul intervalului. Probabilitatea de ploaie va fi relativ redusă.

MUNTENIA

De la temperaturi maxime în jurul a 8-9 grade Celsius în 26 martie, mediile vor creşte, de la o zi la alta, până la valoarea de 16 grade Celsius. Temperaturie minime cresc, în medie, până la aproximativ 5 grade Celsius. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă.

OLTENIA

De la temperaturi medii diurne în jurul valorii de 10 grade Celsius, maximele vor creşte treptat până la 14 grade Celsius în ultima zi a intervalului. Temperaturile minime vor avea o tendinţă de creştere, până spre 6 grade Celsius la sfârşitul intervalului. Probabilitatea de ploaie va fi relativ redusă.

LA MUNTE

Tendinţa maximelor diurne este de creştere până la o valoare de 6 grade Celsius în ultimele trei zile ale intervalului. Temperaturile minime vor avea o tendinţă de creştere, până la 0 grade Celsius în ultimele două nopţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
vremea,
prognoza,
regiuni,
ANM,
martie,
ploaie,
frig,
soare,
temperaturi
/actualitate/meteo-prognoza-pentru-toate-regiunile-pana-la-31-martie-10686335
10686335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.