Mesajul lui Vlad Voiculescu pentru cei care i-au cerut demisia după ce a fost pozat fără mască

Autor: Andreea Tobias Postat la 30 martie 2021 88 afişări

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, le transmite celor care i-au cerut demisia după ce a fost pozat fără mască că a greşit şi îi pare rău: „Dacă voi fi amendat şi probabil voi fi amendat o să plătesc”.

Mesajul lui Vlad Voiculescu pentru cei care i-au cerut demisia după ce a fost pozat fără mască

Întrebat marţi, într-o conferinţă de presă, dacă a fost amendat după episodul de luni, când a fost fotografiat pe holurile Parlamentului fără mască, Vlad Voiculescu a răspuns: „Mai întâi de toate aş spune că am greşit fără doar şi poate. Eram într-o încăpere de vreo 20 de ori mai mare decât cea în care suntem acum şi atunci când mi-am scos masca eram singur şi eram într-o videoconferinţă. Atunci când a venit cineva către mine şi mi-a atras atenţia mi-am pus înapoi masca, dar fără îndoială am făcut o greşeală”.

Ministrul a adăugat că, fără nicio îndoială, dacă va fi amendat va plăti.

„Mesajul este cât se poate de clar: trebuie purtată masca şi asta pentru siguranţa tuturor. O mai spun o dată: eram într-o sală mare, eram singur când mi-am scos masca, cu toate acestea a fost o greşeală, îmi pare rău”, a spus ministrul.

Întrebat ce le transmite celor care i-au cerut demisia în urma acestui gest, Voiculescu a răspuns: „le spun că a fost o greşeală şi îmi pare rău”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voiculescu,
mască,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.