Mesajul emoţionant al lui Sergiu Nicolaescu în Senat: Mai am puţini ani de trăit, vă spun sincer "La revedere!"

Postat la 03 ianuarie 2013 21 afişări

Sergiu Nicolaescu a susţinut, pe 12 decembrie, un discurs emoţionant de la tribuna Senatului, când şi-a încheiat ultimul mandat de senator.

"Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună, în care dumneavoastră mi-aţi dăruit stimă şi consideraţie, simţăminte pe care şi eu vi le datorez. Mai am puţini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau să vă spun un sincer «La revedere!» şi vreau să vă spun în acelaşi timp «La mulţi ani!» şi sărbători fericite", a spus Nicolaescu de la tribuna Senatului, în ultima şedinţă a actualei legislaturi, fiind aplaudat de cei prezenţi.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sergiu nicolaescu,
deces,
pierdere,
arta
/actualitate/mesajul-emotionant-al-lui-sergiu-nicolaescu-in-senat-mai-am-putini-ani-de-trait-va-spun-sincer-la-revedere-10424607
10424607
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.