Merkel: Stabilizarea zonei euro în actuala formă este prioritatea guvernului german

Postat la 10 noiembrie 2011 10 afişări

Stabilizarea zonei euro în actuala formă este prioritatea guvernului german, a declarat joi la Berlin cancelarul german Angela Merkel, după ce anterior au apărut relatări că oficiali germani şi francezi se gândesc la o integrare mai strânsă, chiar şi cu un număr mai restrâns de ţări.

"Avem un singur scop, iar acesta este stabilizarea zonei euro în actuala formă", a spus Merkel într-o conferinţă de presă cu preşedintele Traian Băsescu, aflat în vizită la Berlin.

Reuters a raportat anterior că oficiali francezi şi germani analizează o integrare mai strânsă a uniunii monetare, chiar dacă procesul ar presupune un număr mai restrâns de state.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Merkel,
euro,
guvern
/actualitate/merkel-stabilizarea-zonei-euro-in-actuala-forma-este-prioritatea-guvernului-german-8959923
8959923
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.