Merkel: Soluţia la criza datoriilor este creşterea atribuţiilor instituţiilor europene

Postat la 24 octombrie 2011 10 afişări

Soluţia crizei datoriilor constă în "creşterea atribuţiilor de intervenţie" pentru instituţiile europene, a declarat, duminică, la Bruxelles, cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

"Pregătim astăzi (duminică, n.r.) deciziile de miercuri. Este important pentru că este un proces tehnic complex, de exemplu referitor la funcţionarea fondului de urgenţă al zonei euro. Din această cauză trebuie să lucrăm cu foarte mare atenţie, trebuie să luăm în calcul toate detaliile posibile. Nu trebuie să existe aşteptări pentru o decizie a Eurogroup astăzi, ci miercuri", a spus Merkel. Liderii europeni trebuie să discute, de exemplu, modul în care se va realiza coordonarea Eurogroup pe subiecte economice şi financiare în viitor, a spus cancelarul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
merkel,
datorii,
zona euro
/actualitate/merkel-solutia-la-criza-datoriilor-este-cresterea-atributiilor-institutiilor-europene-8896181
8896181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.