Merkel s-a prăbuşit în sondaje. Germanii nu sunt de acord cu politica ei legată de refugiaţi

Postat la 05 august 2016 97 afişări

Merkel s-a prăbuşit în sondaje. Germanii nu sunt de acord cu politica ei legată de refugiaţi

Mai mulţi veteran ai partidului Angelei Merkel au apărat-o în urma criticilor primate despre politica refugiaţilor, după ce ratingurile cancelarului german au scăzut drastic din cauza atacurilor de pe teritoriul Germaniei, scrie Bloomberg.

Suportul votanţilor pentru Angela Merkel a scăzut cu 12%, la 47% în luna iulie, aproape cel mai jos nivel din cele trei mandate pe care le-a câştigat. Două treimi dintre respondenţi au spus că nu sunt de acord cu modul în care Merkel a gestionat criza refugiaţilor.

Susţinerea publică pentru premierul bavarez Horst Seehofer, unul dintre principalii adversari politici ai Angelei Merkel în criza refugiaţilor, a crescut cu 11%, la 44%.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.