Merkel respinge acuzaţia că nu vrea să le arate germanilor costul real al crizei înainte de alegeri

Postat la 15 iulie 2013 23 afişări

Cancelarul german Angela Merkel a respins, într-un interviu televizat, ipoteza că ar încerca să amâne, până după alegerile generale din această toamnă, dezvăluirea costului real suportat de Germania în contextul crizei din zona euro.

Merkel respinge acuzaţia că nu vrea să le arate germanilor costul real al crizei înainte de alegeri

 Merkel va cere în septembrie alegătorilor un al treilea mandat de cancelar, în fruntea aceleiaşi coaliţii de centru-dreapta, transmite Bloomberg.

În interviul acordat în fiecare vară postului ARD, Merkel a fost întrebată dacă germanii vor vedea numai după alegeri "nota de plată" pentru rezolvarea crizei. Cancelarul a replicat că Spania, Portugalia şi Grecia au încă nevoie de programe de finanţare externă.

"Nu ţinem pe nimeni în beznă legat de ceea ce trebuie făcut, şi vom continua în această manieră", a declarat Merkel în interviul difuzat duminică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/merkel-respinge-acuzatia-ca-nu-vrea-sa-le-arate-germanilor-costul-real-al-crizei-inainte-de-alegeri-11122518
11122518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.