Mercedes-Benz a lansat camioanele Antos, Arocs şi Atego, pe o piaţă care nu trece de 3.000 de unităţi vândute

Autor: Razvan Muresan Postat la 30 decembrie 2013 59 afişări

Mercedes-Benz România, filiala locală a producătorului german, a lansat în noiembrie 2013 modelele Antos, Arocs şi Atego, pentru care estimează vânzări de câteva sute de unităţi în 2014.

Mercedes-Benz a lansat camioanele Antos, Arocs şi Atego, pe o piaţă care nu trece de 3.000 de unităţi vândute

“Ne bazăm pe faptul că piaţa din România a înţeles deja beneficiile tehnologiei avansate Euro VI, care se aplică tuturor modelelor din gama noastră de camioane: consum redus de combustibil şi noxe, eficienţă cu privire la costurile de operare, absenţa taxei de înmatriculare şi, bineînţeles, protejarea mediului”, a declarat Ovidiu Pintilie, Sales & Marketing Manager Trucks, Mercedes-Benz România.

“Piaţa din România se adaptează rapid, în conformitate cu pieţele vest-europene, în ceea ce priveşte înţelegerea şi percepţia clienţilor despre avantajele noilor tehnologii, normele Euro VI şi importanţa camioanelor eco-friendly. Acest lucru reiese din cota mare de piaţă pe care Mercedes-Benz România o deţine în urma vânzărilor de camioane Euro VI”, a spus şi Harald Schmid, Senior Manager Sales & Marketing Trucks Daimler Central/Eastern Europe.

Potrivit datelor APIA, 2,634 de camioane de peste 18 tone au fost comercializate în 2012 în România. Modelul Arocs este configurat special pentru transport în domeniul construcţiilor. Mercedes-Benz Antos este prima serie de vehicule specializate pentru distribuţia mărfurilor grele pe distanţe scurte, în timp ce  Atego se adresează operării în distribuţia pe distanţe scurte, dar şi pe şantier.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mercedes-benz,
camioane,
lansare
/actualitate/mercedes-benz-a-lansat-camioanele-antos-arocs-si-atego-pe-o-piata-care-nu-trece-de-3-000-de-unitati-vandute-11857048
11857048
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.