MEN: Cursuri suspendate marţi în peste 1.700 de unităţi de învăţământ din Bucureşti şi şapte judeţe

Postat la 26 martie 2013 32 afişări

Cursurile au fost suspendate marţi în peste 1.700 de unităţi de învăţământ din Bucureşti şi judeţele Argeş, Olt, Buzău, Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu şi Ilfov, a anunţat Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

MEN: Cursuri suspendate marţi în peste 1.700 de unităţi de învăţământ din Bucureşti şi şapte judeţe

 Potrivit datelor transmise de inspectoratele şcolare judeţene până la ora 13.00, aproximativ 550.000 de elevi din peste 1.700 de unităţi de învăţământ din Bucureşti şi şapte judeţe nu au frecventat cursurile marţi, din cauza ninsorii şi viscolului, a precizat Ministerul Educaţiei într-un comunicat de presă.

Cursurile au fost suspendate în toate şcolile din Bucureşti, Argeş, Olt, Buzău şi Dâmboviţa, în Teleorman au fost închise 20 de unităţi de învăţământ, iar în judeţul Giurgiu s-a decis suspendarea activităţii instructiv-educative în 60 de unităţi şcolare, în special cele din mediul rural. Totodată, în judeţul Ilfov au fost închise şcolile din Baloteşti, Corbeanca, Periş, Snagov şi Cernica (Şcoala Gimnazială nr. 1), a precizat Ministerul Educaţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/men-cursuri-suspendate-marti-in-peste-1-700-de-unitati-de-invatamant-din-bucuresti-si-sapte-judete-10692404
10692404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.